404 Error : Page not found
Hi there.

I'm EXO's Luhan. Welcome to my wife's blog and her name is Adelina but she prefer people call her Elin. She is a hardcore KPOP fan. Blog is just her pastime ((i guess)) because twitter is already taken her heart but she still loves her husbands and she said she's sorry because this blog dont have tagboard since i told her to make this blog a little bit private because she is my wife. so any problems? just comment at her entry. thanks for a visit. /flying kiss/

" EXO IS MY HUSBAND
especially
Sehun , Luhan and Baekhyun (HunHanHyun)" - Elin


entries tumblr twitter follow

© BASECODES BY QSSTORY | SKIN BY HNIEMINN
New skins *again*
Sunday, 20 November 2011 @ 7:01 pm
2 leave comment

I want to go Hogwarts . Can I ?

Assalamualaikum and Annyeonghaseyo fellas

Miss me huh ? Lol , tak sampai 1 hari Elin private blog tau :P btw , Skins Elin dah tukar lain kan ? I'm using Sis Lettha's skin again . Act Elin ada edit skins ni dekat blog tester Elin and Elin telah edit satu skins dulu . Okey , Elin dah edit cantik-2 lah . Then , Yoon kata yang template tu tak kemas . Okey lah , dia suggest Elin pakai template Sis Lettha and Elin gunalah . Lagipun betol cakap dia . Skins yang pertama tu tak kemas . Skins sapa ? HAHA dirahsiakan (Y) 

Lepas tu kan , theme kali ni theme dia warna PINK . HAHA , dah lama dah Elin tak guna warna pink . last sekali Elin pakai beberapa bulan yang lalu . and lagu dalam blog ni aman and damai tak ? lol mesti lah , dah theme warna pink mestilah dia punya background music kena slow-2 sikit (?) And buat pertama kali dalam sejarah hidup Elin , Elin edit blog selama 1 hingga 1 jam setengah . Woww , tak sangka tau . keke *proud to be myself* p/s : aku edit kat blog tester dulu lah . then kat blog betol tu , lama sikit , sebab aku nak cantik-2kan lagi >.<

*LOL at Lord Voldemort's smile*

And semalam , Elin deactive official facebook account tu . Yang nama Adelina Amin tu tapi tak pe sebab Elin ada satu lagi account (Y) And baru tadi Elin active balik official account tu . HAHA keling sungguh eden ni . Tapi maybe esok Elin deactive balik kot account tu , tengok lah dulu kalau terlebih rajin *O* Lagipun Elin nak active sikit dalam second account tu , lama tau Elin tak guna account . Lama ? Aaah 2 minggu macam tu lah . Lama lah juga kan ? :P

Tadikan , Elin dapat satu berita yang menyedihkan T^T . Yoon deactive facebook dia . Huaaa , Rasa macam nak menangis je lepas baca entry dia yang baru tu . Wae you leave us Yoon ? Y^Y Aaah , I'll miss you , twinnie :'] btw , Thanks Yoon sebab suggest guna template yang comel ni ^.^ Harap Yoon akan active secepat yang mungkin ;~~;

Elin dah beli komik ! Aaaaah , Yay ! Elin beli enam je .__. and selebihnya ELin pinjam dekat kawan . LOL Bila nak bagi pun eden tak tau lah . Tapi Elin baru baca empat lah -.- Well , sejak kebelakangan ni Elin busy lah . HAHAH puii kau Elin . Lepas edit blog Elin ni ada lagi orang suruh edit blog :'> HAHA , hari tu dah ada edit dah blog orang lain . Then yang ni orang lain pula . Kfine .

Yang tu je lah , Elin nak update untuk entry kali ni . Hehe Kbai [ cr : Jojo ] XD

Baro and Gongchan's new hair got me gusta XD

← NEWER
OLDER →