404 Error : Page not found
Hi there.

I'm EXO's Luhan. Welcome to my wife's blog and her name is Adelina but she prefer people call her Elin. She is a hardcore KPOP fan. Blog is just her pastime ((i guess)) because twitter is already taken her heart but she still loves her husbands and she said she's sorry because this blog dont have tagboard since i told her to make this blog a little bit private because she is my wife. so any problems? just comment at her entry. thanks for a visit. /flying kiss/

" EXO IS MY HUSBAND
especially
Sehun , Luhan and Baekhyun (HunHanHyun)" - Elin


entries tumblr twitter follow

© BASECODES BY QSSTORY | SKIN BY HNIEMINN
Tutorial : Letak Widget Apa-apa kat atas header
Tuesday, 22 November 2011 @ 2:06 am
0 leave comment



Assalamualaikum and Annyeonghaseyo . 


Sekarang jam menunjukkan tepat pul 2 pagi . Lol , ELin masih bukak mata XD Elin dapat requests tadi . Requests dia adalah macam mana nak letak widget atas header . Widget tu apa ? macam follow button or navbar macam tu lah :D And jom ikut step ni . keke .

1 . Pergi DASHBOARD --> TEMPLATE . Then tekan CTRL + F dekat keyboard korang and cari code ni :

</title>

Dah jumpa dah kan ? Lepas tu korang paste code yang korang nak letak tu bawah code yang atas ni . Kalau nak letak button follow and own navbar , letak lah code dia kat bawah code tittle tu  ^o^ . and nanti benda tu adalah kat atas header korang tu . Macam ni .

Template ni memang tak de header tapi benda tu kat atas okey lah tu kan ?

 Aaah faham tak ? kalau tak faham , jangan segan-2 tanya tau . HAHA Okbai :*

Nak requests tutor ? boleh je :D

← NEWER
OLDER →