404 Error : Page not found
Hi there.

I'm EXO's Luhan. Welcome to my wife's blog and her name is Adelina but she prefer people call her Elin. She is a hardcore KPOP fan. Blog is just her pastime ((i guess)) because twitter is already taken her heart but she still loves her husbands and she said she's sorry because this blog dont have tagboard since i told her to make this blog a little bit private because she is my wife. so any problems? just comment at her entry. thanks for a visit. /flying kiss/

" EXO IS MY HUSBAND
especially
Sehun , Luhan and Baekhyun (HunHanHyun)" - Elin


entries tumblr twitter follow

© BASECODES BY QSSTORY | SKIN BY HNIEMINN
Dude , New Look
Wednesday, 26 October 2011 @ 6:29 pm
0 leave comment

Aku rindu SHINee lah T.T

Assalamualaikum and Annyeonghaseyo . 

Haha , berwajah baru eh ? well , Elin edit semalam , tapi baru hari nak guna .__. 2 jam eden gunakan untuk mengedit-2 semua ni tau :P //perlu ke aku bagi tau ?

Template
Kebanyakan orang dah tahu dah kan Elin guna template siapa kan ? I'm using Jaja's template . Aaah , template ni cantik gila , tu pasal Elin guna untuk blog Elin :3 , nak guna template macam ni ? korang pergi lah ke blog Jaja :D

Theme colour
Err , haha ~ warna orange ? niat nak buat warna lain dari lain , tapi orange juga eden guna . Thanks Anis sebab suggest warna ni :P so , eden guna warna ni , puas hati ? yeah xD

Header
Benda ni yang buat aku naik angin , haha . sebab ? aku buat header guna Photoscape and GIMP 2 , so , dia tak berapa perfect sangat lah kan , nak buat guna Photoshop tapi DIA BUAT HAL ! loading je lah dia tau . naik angin aku . puiii 

Lagu
HAHAHAHAHAHAHAHAHA , Part ni yang buat aku bersemangat . eden guna lagi Amazing - Infinite . Ada juga blogger yang guna lagu tu , tapi eden guna je lah kan sebab eden suka lagu tu :D . Tak salah kan ?

Grr , yang tu je lah eden nak bagi tau pasal new look , Elin tau blog korang lagi MANTOP . hahaha , OkBye ! *flying kiss* :P

haha , entry ni banyak guna perkataan aku and eden kan ? err , sorry T.T

← NEWER
OLDER →