404 Error : Page not found
Hi there.

I'm EXO's Luhan. Welcome to my wife's blog and her name is Adelina but she prefer people call her Elin. She is a hardcore KPOP fan. Blog is just her pastime ((i guess)) because twitter is already taken her heart but she still loves her husbands and she said she's sorry because this blog dont have tagboard since i told her to make this blog a little bit private because she is my wife. so any problems? just comment at her entry. thanks for a visit. /flying kiss/

" EXO IS MY HUSBAND
especially
Sehun , Luhan and Baekhyun (HunHanHyun)" - Elin


entries tumblr twitter follow

© BASECODES BY QSSTORY | SKIN BY HNIEMINN
Updated ?
Sunday, 23 October 2011 @ 1:10 am
0 leave comment

Assalamualaikum and Annyeonghaseyo . 

Grr , hari banyak benda yang Elin buat tau , nak tau tak apa benda ? meh sini eden bagi tau . First , Elin di tag oleh 6 ke 7 orang entah tapi Elin cuma reply 2 je . so mianei chingu , kalau ada lagi siapa yang tag Elin lepas nie Elin tak buat tau :3 Second , Hari ni Elin edit blog maknae yang comel , hoho ~ Elin edit dari kol 2 sampai kol 4 lebih macam tu lah ==" lama eh ? well xD Nak tengok blog dia ? CLICK HERE babe :)

Third , mata eden bengkak lagi tau , dah tiga hari dah . wohoo , sakit lah . cuba korang bayangkan Elin dengan matanya sepet sebelah :P Fourth , well , hari ni sepatutnya Elin kena hangout dengan kawan-2 tapi disebabkan Elin ada penyakit malas ni kan ? Elin tak pergi lah , tapi tadi kawan Elin telefon and bagi tau dia beli E-POP . Grr , macam mana dia boleh jumpa ? sedangkan hari tu eden cari tak jumpa . err , menangis eden tadi , tak pe . esok pagi , eden nak pergi terjah Jusco tu . padan muka dia . Dah lah poster dia ada B1A4 . Huaaa T-T Then Elin text ngan dia " Grr , I'm so jelly T-T Wae chu not buy that thingy for me ? Wae ? Wae ? ;A; " //gediknya =="





Fifth , ni paling best kot bagi Elin , hari ni Elin tidur lambat . selalunya Elin tidur pukul 12 tengah malam tapi hari nie lambat kot sebab bapa Elin tengok bola so , Elin boleh lah online sampai dia msok tidur kan . well , kita kena lah pandai menyusun strategi :P Sixth , hari ni Elin pergi lah melawat blogskins.com sebab terlalu rajin kan ? Elin pergi lah tengok template-2 yang cantik and cute-2 then Elin jumpa Sis Lettha and Sis Nazihah punya template , memang template diaorang punya cantik . :) Suatu hari nanti akan Elin gunakan Insya-Allah :D

Yang tu je lah kot Elin rasa untuk 'pagi' ni ya . And esok maybe Elin mengedit blog kawan-2 sekolah Elin pula . Well , kan Elin cuti seminggu //bangga dapat sekolah 1 MALAYSIA haha ! Don't be jelly :P And Elin rasa dah ngantuk lah , lagi pun Sandeul tu dah panggil-2 eden macam apa entah lagi . Sorry kalau ada salah ejaan . (Y) Okbye ! 

Woww ~ Key ! Kim Kibum ! Eh , dia suami Elin tau :P

← NEWER
OLDER →