404 Error : Page not found
Hi there.

I'm EXO's Luhan. Welcome to my wife's blog and her name is Adelina but she prefer people call her Elin. She is a hardcore KPOP fan. Blog is just her pastime ((i guess)) because twitter is already taken her heart but she still loves her husbands and she said she's sorry because this blog dont have tagboard since i told her to make this blog a little bit private because she is my wife. so any problems? just comment at her entry. thanks for a visit. /flying kiss/

" EXO IS MY HUSBAND
especially
Sehun , Luhan and Baekhyun (HunHanHyun)" - Elin


entries tumblr twitter follow

© BASECODES BY QSSTORY | SKIN BY HNIEMINN
Segmen Kami Kpopers
Saturday, 29 October 2011 @ 11:32 pm
5 leave comment


Assalamualaikum and Annyeonghaseyo . 

Aku join Segmen Kami Kpopers yang Unnie Nana buat tu . Sebenarnya aku tau benda ni semalam lagi tapi hari ni baru nak buat . haha cari idea lah , aku tak tau lah entry ni panjang ke tidak and aku harap korang baca tau . haha paksa orang pula :3

SUPER JUNIOR 


Super Junior ? Yup , tu boy group first aku kenal masa zaman dulu dulu tu . haha btw , aku minat KPOP ni sejak tahun lepas tapi tak lah addict sangat , tahun ni baru aku addict gila :P . Back to our topic , aku kenal KPOP ni dari lagu Nobody - Wonder Girls .  haha sejak tu lah , jangan gelak tau . haha ~ masa tu pun aku layan lah lagu tu XD yang lagi best tu mak aku pun layan sekali . haha daebak sungguh mak aku ni .

 Lepas lagu WG tu aku tau lagu No Other - Super Junior . then aku layan lagu tu pula . aku ni kalau dah minat benda tu aku akan cari indentiti tau . haha ~ macam spy lah pula . then lepas dengar lagu tu , aku punya lah cari pasal Super Junior . jangan gelak kat aku .__. then , aku tengok lah video tu berpuluh-puluh kali , haha ~ then akhirnya aku jumpa seorang jejaka yang aku minat dalam group tu , CHOI SI WON haha ~ masa tu aku minat dia , haha ~ tapi beberapa bulan yang akan datang aku bertukar ke Kyuhyun :3 , and now , LEE EUN HAE  , Okay , I love this shipper :D

BEAST


BEAST ? Yup , I like them so much ! tapi tu dulu .__. aku minat beast sejak bila eh ? lupa dah . tapi yang pasti awal tahun ni . haha , dulu kan , masa zaman kegemilangan BEAST . aku asyik dengar lagu BEAST 24 JAM , aku layan video-2 BEAST then semua lah aku cari , pasal biodata diaorang then macam-2 lah . then masa aku minat BEAST , aku suka YANG YO SEOB , Aaaaaaaah ~ dia comel . haha ~ then aku tengok Oh My School dekat KBS World , haha ~ ada Yoseob . 

lepas tu episode ke berapa entah , ada Gikwang pula . sejak Gikwang muncul kat OMS tu aku gila kat dia pula , perghhhhh  DIA HOT ! Ikr ? Okay lah , aku mula lah gila dekat Gikwang ni and aku sudah lupa kat Yoseob , kesian kat dia . Y_Y Aku ingat lagi ada episode berapa entah , haha ~ Yoseob marah Gikwang , dia tak suka Gikwang kat OMS tu , haha . okay , lepas tu , eh , masa OMS Gikwang kata dia suka HYOSUNG dari Secret tu , okay , aku tak kesah masa tu . haha tak da feeling yang kuar lagi kot . Then , macam mana entah , tiba-2 aku marah kat Gikwang then clash ngan dia , tu cerita aku dengan BEAST . 

B1A4

Kyaaaaa ! Sandeul :3

B1A4 ! I'm a BANA ! :3 . haha ~ okay , start ! aku suka group ni sejka aku tengok mv OK . masa mula-2 aku tengok tu , aku minat Gongchan , serius aku tak tipu :P , haha ~ then dah lama-2 tu aku minat Jinyoung , dia comel tapi ... haha ~ then , kan masa korang dengar lagu OK tu kan ada orang kata I LOVE YOUUUUUUUUU yang kena tinggi sikit tu kan , Lol , aku terpikat dengan suara tu , serius , aku senang terpikat dengan laki suara sedap-2 gitu lah . lepas tu , aku cari sapa yang nyanyi part tu , Then , akhirnya ! aku dapat tau orang tu sapa ? dan dia adalah LEE JUNG HWAN a.k.a SANDEUL . haha ~ well , suara dia kan sedap XD walaupun banyak lagi idols yang suara lagi sedap dari :3 . 

Okay lah , sejak tu aku suka kat dia , and dia terus rampas takhta no 1 tu . haha Gikwang lari ke belakang :P . then dengan Beautiful Target  di-releasekan , woaah . lagi lah buat aku suka si Dodol ni (?) then , dia dah cute apa semua kan . haah ~ bagi aku :P  then , sejak BT keluar , banyak orang suka kat dia , hoho , okay lah , tapi aku sedih T.T sebab bertambah madu aku . Huaaaaa ! aku tak mau banyak madu -.-' Sandeul ! Kyaaa . //gila dah

INFINITE


INFINITE ! Hey guys , I'm an Insprit too :D, aku start kenal Infinite masa aku dengar lagu Nothing's Over , haha ~ Well , masa tu bias aku dalam Infinite , nak tau ke ? haha ~ KIM MYUNG SOO //and berkekalan sampai skarang :3 haha . Okay lah , haha ~ then bertambah lagi minat aku terhadap Infinite ni selepas album OVER THE TOP keluar , haha ~ bias aku masih sama , setia kan aku ? :P then satu hari ni , aku tengok lah Sesame Player Season 2 . okay lah , aku tengok macam biasa , then tiba-2 aku ter-suka kat mamat sorang ni ;3 LEE SUNG YEOL , haha ~ dia rampas takhta L . tapi tak lama , haha ~ L balik kat aku balik . haha ~

Then PARADISE pula yang keluar , pergh . ni buat aku lagi suka ni -.- aku ter-suka lagi dekat NAM WOO HYUN and LEE HO WON , mianei Y_Y haha ~ well , dua-2 orang tu HOT ! haha ~ sebenarnya aku tak tau nak tulis apa pasal Infinite ni , sebab banyak sangat -.-' straight to point je lah , haha ~ and akhirnya bias aku dalam Infinite ialah MYUNSOO ( L ) , SUNGYEOL , WOOHYUN AND HOYA . Perghh banyak kan ? jangan salahkan aku tau , sebenarnya aku tak tau nak pilih sapa then aku ambil je lah semua :3 . haha ~ tapi aku tengah keliru di-antara L dengan Woohyun , T-T 

And bias aku No 1 nak tau tak siapa ? mesti lah Sandeul :P

______________

Lol , tu je lah kot yang aku kongsi , sebenarnya banyak lagi cuma tak cukup masa je T.T kesian kan ? Sorry kalau ada kesalahan tatabahasa and ejaan . OkBye ! *waves*

Good Night ! :P

← NEWER
OLDER →