404 Error : Page not found
Hi there.

I'm EXO's Luhan. Welcome to my wife's blog and her name is Adelina but she prefer people call her Elin. She is a hardcore KPOP fan. Blog is just her pastime ((i guess)) because twitter is already taken her heart but she still loves her husbands and she said she's sorry because this blog dont have tagboard since i told her to make this blog a little bit private because she is my wife. so any problems? just comment at her entry. thanks for a visit. /flying kiss/

" EXO IS MY HUSBAND
especially
Sehun , Luhan and Baekhyun (HunHanHyun)" - Elin


entries tumblr twitter follow

© BASECODES BY QSSTORY | SKIN BY HNIEMINN
Tutorial : Own Navbar
Sunday, 30 October 2011 @ 4:08 pm
0 leave comment


Assalamualaikum and Annyeonghaseyo .

Hari ni Elin nak buat tutorial pasal buat navbar sendiri tu , macam mana rupanya ? tengok kat blog Elin then ada benda ayng atas sekali yang warna putih tu kan ? yang tu lah navbar . haha ~ nak tau buat macam mana ? 

FOR CLASSIC TEMPLATE

1 , DASHBOARD --> TEMPLATE --> EDIT HTML . Korang cari code kat bawah ni : 
<head>
2 . dah kan ? haha sekarang copy code kat bawah ni then paste BAWAH code yang tadi :

<div style='position: static; top:0px; center: 0px; width:100%; position:fixed; padding:3px; background:white; opacity:1.0; color:#000000; font-size:11px;'><center>| AYAT ANDA . | | <a href='http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=ID BLOG ANDA'>Follow</a> | <a href='http://blogger.com'>Dashboard</a> | </div>
NOTE :
OREN : warna untuk background
RED : colour untuk font
DARK PURPLE : Tukarkan dengan ayat korang
BLUE : Letak lah id blog korang .

Preview dulu , then SAVE :D

FOR TEMPLATE DESIGNER

1 . DASHBOARD --> DESIGN --> ADD A GADGET --> HTML / JAVASCRIPT . Then korang copy code bawah ni : 

<div style='position: static; top:0px; center: 0px; width:100%; position:fixed; padding:3px; background:white; opacity:1.0; color:#000000; font-size:11px;'><center>| AYAT ANDA . | | <a href='http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=ID BLOG ANDA'>Follow</a> | <a href='http://blogger.com'>Dashboard</a> | </div>

 NOTE :
OREN : warna untuk background
RED : colour untuk font
DARK PURPLE : Tukarkan dengan ayat korang
BLUE : Letak lah id blog korang .

Then SAVE . :3

Sebenarnya sama je code tu :P . haha ~ tak faham tanya tau , OkBye ! 

← NEWER
OLDER →