404 Error : Page not found
Hi there.

I'm EXO's Luhan. Welcome to my wife's blog and her name is Adelina but she prefer people call her Elin. She is a hardcore KPOP fan. Blog is just her pastime ((i guess)) because twitter is already taken her heart but she still loves her husbands and she said she's sorry because this blog dont have tagboard since i told her to make this blog a little bit private because she is my wife. so any problems? just comment at her entry. thanks for a visit. /flying kiss/

" EXO IS MY HUSBAND
especially
Sehun , Luhan and Baekhyun (HunHanHyun)" - Elin


entries tumblr twitter follow

© BASECODES BY QSSTORY | SKIN BY HNIEMINN
Lalalala
Tuesday, 1 November 2011 @ 9:52 pm
0 leave comment

OMG , he's so handosome

Assalamualaikum and Annyeonghaseyo . 

Dear bloggers , Elin dapat madu baru -.- menyesal Elin bawa gambar Myungsoo , Woohyun , Sungyeol and Hoya pergi sekolah . Lol , Elin pun bengong sedikit sebab Elin bawak gambar-2 bias Elin . Tidak ke bodoh itu . Tapi kebanyakan tu ambil Woohyun -.- dah Elin ambik gambar Woohyun yang smart , mesti lah diaorang ambil Woohyun tu . Dah lah sekarang Elin tengah gila dengan Woohyun . Opps .

And Elin dah dapat result exam , tapi tak semua lagi == , malas Elin bagi tau . haha ~ korang nak tahu ke ? tak payah lah . :P Ada yang menurun , ada yang meningkat . okay sudah . haha . tak mau cerita dah .

By the way , dear E.L.F , BANA , SAY A , Aff(x)tion . haha ~ korang tau tak bahawa Super Junior , B1A4 , f(x) and Miss A nak datang Malaysia bulan 12 ni ? tau dah eh ? okay . haha . Elin nak pergi ! Waaah , Elin tengah dlaam proses memujuk parents . haha . tapi nasib lah dapat ke tidak -.- Elin nak jumpa SANDEUL , Eunhae Y_Y Nak jumpa dengan diaorang . tak mau lepas peluang ni sebab hari tu dah terlepas peluang . Huaa Y_Y , sakit hati bila terkenang balik . haha

Hurm , Elin rasa kan . Elin nak tukar template lagi lah . haha sebab terlalu banyak sangat template-2 yang comel-2 and cantik . Elin confuse nak pilih tau . kesian kan eden ? --' Apa-2 pun , kalau Elin nak edit blog ni pun , weekend lah baru Elin edit sebab masa tu lah Elin free gila . sekarang sibuk . cewaah XD

Aaah , I got DONGHAE's poster . haha . Jelly tak ? Tak eh ? okay fine >.< buat malu je . -.- btw , Thanks to my friend sebab bagi poster tu kat Elin . haha bertuah kan ? okay . 

Entry kali ni banyak kan benda Elin cakap ? haha eden tau -.- OkBye !

Ada idea untuk edit blog tak ? pleasee ? okay fine -.-

← NEWER
OLDER →