404 Error : Page not found
Hi there.

I'm EXO's Luhan. Welcome to my wife's blog and her name is Adelina but she prefer people call her Elin. She is a hardcore KPOP fan. Blog is just her pastime ((i guess)) because twitter is already taken her heart but she still loves her husbands and she said she's sorry because this blog dont have tagboard since i told her to make this blog a little bit private because she is my wife. so any problems? just comment at her entry. thanks for a visit. /flying kiss/

" EXO IS MY HUSBAND
especially
Sehun , Luhan and Baekhyun (HunHanHyun)" - Elin


entries tumblr twitter follow

© BASECODES BY QSSTORY | SKIN BY HNIEMINN
Result oh Result UPSR
Thursday, 17 November 2011 @ 5:14 pm
0 leave comment


Assalamualaikum and Annyeonghaseyo . 

Hello bebudak UPSR , hari ni dapat result kan ? mesti 5A kan ? Haha , sekarang senang je dah dapat 5A kan ? lol zaman dulu susah XD //eden pun ambil UPSR tahun lepas -.- Congrats kepada siapa yang dapat straight A's and siapa yang tak dapat 5A tu congrats juga , PMR and SPM kan ada lagi . Jangan lah menangis tak tentu arah . lol . Congrats again to Lily , Aimi , Ain , Yia and sapa lagi eh ? lupa dah -.- 

Aaah , siapa yang dapat 5A tu kan mesti dah mohon SBP kan ? atau MRSM , MRSM baru boleh mohon hari ni kan ? ;'> Kalau dapat tu , jangan lah tolak -.- kalau boleh lah XD sebab tu peluang tu , jangan lepaskan peluang anda ya , Jangan ikuti jejak saya sebagai pelajar XD dapat MRSM tapi tolak , tidak ke bodoh itu ? tapi .. MRSM yang Elin dapat tu pun jauh gila . cuba bayangkan Penang ke Terengganu . Jauh gila kan ? HAHA

And siapa yang tak dapt 5A tu , maybe kali ni bukan rezeki korang kan . PMR ada lagi . buat yang tebaik untuk PMR and SPM nanti , mana lah nak tau kan , masa SMK nanati korang jadi pandai dari sekarang :D Hehe , so jangan lah berputus asa . lol //aku macam bagi ceramah free lah pula :P 

And yang paling penting , untuk masa depan korang . Bila masok secondary school nanti , korang kena pandai pilih kawan tau , INGAT TU ! PENTING ! kalau salah pilih kawan , nahas lah korang , serius eden cakap -.- 

and tadi Elin dapat result dari skolah rendah Elin -.- 17 orang je dapat 5A . okfine XD lawak tau result tu , kenapa ? Tahun 2009 15 orang , Tahun 2010 16 orang and tahun 2011 17 orang . HAHA ~ Sumpahan apa yang kena kat sekolah aku pun tak tahu lah . HAHA JK

Aaaah , tu je lah kot ceramah petang pada hari ni :P Har har har //gelak style unnie Nana XD . Okbye ! :D

Mind to follow my twitter ? Go here ---> Sandeulina

← NEWER
OLDER →