404 Error : Page not found
Hi there.

I'm EXO's Luhan. Welcome to my wife's blog and her name is Adelina but she prefer people call her Elin. She is a hardcore KPOP fan. Blog is just her pastime ((i guess)) because twitter is already taken her heart but she still loves her husbands and she said she's sorry because this blog dont have tagboard since i told her to make this blog a little bit private because she is my wife. so any problems? just comment at her entry. thanks for a visit. /flying kiss/

" EXO IS MY HUSBAND
especially
Sehun , Luhan and Baekhyun (HunHanHyun)" - Elin


entries tumblr twitter follow

© BASECODES BY QSSTORY | SKIN BY HNIEMINN
Segmen : Saya Suka Blog Awak !
Tuesday, 15 November 2011 @ 2:43 pm
0 leave comment



Assalamualaikum and Annyeonghaseyo . 

Hehe , Hari ni Elin join segmen yang dianjurkan oleh Eika . Eika ni satu sekolah dengan Elin and dia ajak Elin join segmen dia ni . Then , disebabkan Elin tak de keja XD Elin join lah ;D Segmen ni suruh cerita blog hang paling kita suka . and banyak blog Elin suka . tapi Elin ambik top 3 dan apa yang terlintas kat otak Elin ya :P 

Senarai top 3 blog yang Elin paling suka . *terlintas dalam otak je ni*


Hehe , yup . blog Sis Lettha . Hehe , korang pun tau kan blog dia cantik kan ? haha lagipun dia banyak dah buat blogskins . and Elin guna salah satu blogskinsnya . And tutorial dalam blog dia yang lagi satu tu , memang DAEBAK ! berguna lah ! . hehe and blog dia warna pinky ! And She's an Indonesian :D Tetapi Elin masih faham akan bahasanya (Y)


Hehe , Blog unnie Nana ! I love her blog ! hehe cantik and comel ~ and semestinya banyak gamabr LJOE . haha dia kan seorang Kpoppers macam Elin juga . Elin suka blog dia sebab banyak tutorial Photoshop and Elin buat berhasil ! Wowww hehe and kebanyakan entrynya memang best . tu Elin selalu pergi blog dia . hehe ~ best ! :D kalau korang pergi blog Fanfic dia lagi best . haha fanfic dia membuatkan Elin menangis Y_Y 

Jaja

Blog Jaja ! blog dia comel gila . Aaaah Elin suka ~ berwarna-warni lagi blog dia . and comel macam orang dia juga . Hehe She's a kpoppers too . Hehe and She's a truly ELF ! Haha SHUPEO JUNIEO FOREVER ! //tetiba je . Hehe , and blog Jaja ni banyak tutorial juga . and berguna . and dia juga ada buat blogskis . and blogskins dia memang daebak ! Elin pernah guna . hehe . terbaek lah . And secara keseluruhannya , Elin memang suka blog Jaja ! :D

The person that lucky : 
Jaja  | Lettha | Nana Johari

Lol , yang tu je lah . Act banyak lagi blog yang Elin suka tapi Elin cuma ambil yang mana terlintas dalam otak Elin sekarang ye . hehe . And sekarang sesiapa yang nak join segmen ni meh pergi sini . HAHA ! Tu je lah untuk segmen kali ni cewaah xD Okbye !

Elin nak buat segmen atau contest juga . tapi kan siapa nak jadi sponser ? hehe

Written by :
Mrs . Moustaceface :P 

← NEWER
OLDER →