404 Error : Page not found
Hi there.

I'm EXO's Luhan. Welcome to my wife's blog and her name is Adelina but she prefer people call her Elin. She is a hardcore KPOP fan. Blog is just her pastime ((i guess)) because twitter is already taken her heart but she still loves her husbands and she said she's sorry because this blog dont have tagboard since i told her to make this blog a little bit private because she is my wife. so any problems? just comment at her entry. thanks for a visit. /flying kiss/

" EXO IS MY HUSBAND
especially
Sehun , Luhan and Baekhyun (HunHanHyun)" - Elin


entries tumblr twitter follow

© BASECODES BY QSSTORY | SKIN BY HNIEMINN
Tutorial : Cara nak guna blogskins
Wednesday, 9 November 2011 @ 9:19 pm
0 leave comment


Assalamualaikum and Annyeonghaseyo

Hey , tutorial kali ni Elin direquest oleh Cik Nab XD a.k.a Nabila Natasya . She's my schoolmate :D Okay , dia tanya Elin macam mana nak guna atau download code-2 template kita nak tu :) . Then , here is it .

1 . Pergi ke S I N I . 
2 . Then cari template yang korang nak . 
3 . Dah cari kan ? Sila scroll ke bawah , then korang akan nampak ACTIONS .
4 . Dah jumpa dah kan ACTIONS ? then korang akan jumpa BLOGGER MAIN juga .
5 . Tekan dekat BLOGGER MAIN and SAVE .
6 . Dah dapat code dia kan ? Copy code dia . 
7 . Pergi DASHBOARD --> DESIGN --> EDIT HTML --> REVERT TO CLASSIC TEMPLATE . 
8 . Delete semua yang ada dekat kotak besar . haha . dalam kotak EDIT HTML tu . 
9 . Then paste code korang copy tadi ke dalam kotak EDIT HTML tu . 
10 . Lepas tu , SAVE lah .

Tapi korang edit-2 lah apa benda yang patut okay ? :) Okbye ! 

Twitter time . Follow Sandeulina . That's me <3

← NEWER
OLDER →