404 Error : Page not found
Hi there.

I'm EXO's Luhan. Welcome to my wife's blog and her name is Adelina but she prefer people call her Elin. She is a hardcore KPOP fan. Blog is just her pastime ((i guess)) because twitter is already taken her heart but she still loves her husbands and she said she's sorry because this blog dont have tagboard since i told her to make this blog a little bit private because she is my wife. so any problems? just comment at her entry. thanks for a visit. /flying kiss/

" EXO IS MY HUSBAND
especially
Sehun , Luhan and Baekhyun (HunHanHyun)" - Elin


entries tumblr twitter follow

© BASECODES BY QSSTORY | SKIN BY HNIEMINN
Revolusi aku sebagai seorang manusia
Tuesday, 8 November 2011 @ 11:18 pm
2 leave comment

Kyaa , comelnya 

Assalamualaikum and Annyeonghaseyo . 

Entry kali ni akan cerita pasal Elin . haha Elin masa sekolah rendah dengan sekolah menengah . rasanya beza gila kot . nak bukti ? haha XD meh sini . Pernah tengok ni eh ? Actually Elin dapat idea ni lepas baca entry Unnie Nana Johari . hikhik XD

Dulu .
Family : Dah baca buku ke belum ? dah nak dekat exam dah ni .
Elin : Dah ! :)
Sekarang .
Family : dah baca dah buku ? esok kan exam .
Elin : dah ~ //padahal tak baca lagi

Dulu .
Family : Ada homework tak ? dah buat ?
Elin : ada , tapi dah habis dah .
Sekarang .
Family : Ada homework tak ? dah buat ?
Elin : Aaah ~ tak de homework lah //padahal ada .

Dulu .
Family : Elin , masuk tidur kol 10 dah ni .
Elin : okay-2
Sekarang .
Family :  Elin , masuk tidur .
Elin : Aaah , nanti Elin tidur lah .

Dulu .
Family : Elin , cepat lah mandi , nak keluar dah ni .
Elin : haha , okay-2
Sekarang .
Family :  Elin , mandi cepat . nak keluar ni .
Elin : keluar ? aah ~ tak mau pergi .

Dulu .
Family : dah makan ?
Elin : dah , kan tadi makan sama-2 .
Sekarang .
Family : Elin ! makan ! bila hang nak makan ?
Elin : nanti lah , orang nak tengok ni .

Dulu .
Family : exam dapat berapa ?
Elin : *bagi result* nah .
Sekarang .
Family : result mana ?
Elin : Aaah , tak dapat lagi .

Dulu .
Family : Elin , nak ikut pergi kenduri tak ?
Elin : Nak ! :D
Sekarang .
Family : nak ikut tak ?
Elin : tak mau . *me so lazy*

Dulu .
Friends : Kau minat JB eh ?
Elin : minat gila ~ //-.-"
Sekarang .
Friends : Kau minat JB lagi ?
Elin : tak . -.-" aku suka lagu dia je :>

Dulu .
Friends : Hang tengok budak tu , comel gila . haha
Elin : Woww , comel-3 . haha .
Sekarang .
Friends : Weyh , cute gila . aku suka dia . hang ?
Elin : Sapa ? dia tu ? biasa je ? suami aku lagi cute :P

Haha , okay-2 bagi Elin , Elin memang dah lain gila kalau sekarang and dulu :'>  Elin pun tak tau boleh jadi macam nie kenapa ? haha ~ adakah ia menujukkan Elin sudah matang ? Aaah no , no , no otak eden macam budak 7 tahun lagi tau ;'> Yah , I know lah perangai Elin semakin menjadi-2 jadi . cuma satu je kot yang tak berubah .

Dulu .
Family : Jom keluar , nk pergi kedai buku ni .
Elin : haha , nak ikut !
Sekarang .
Family : Nak ikut tak
Elin : pergi mana ?
Family : kedai buku
Elin : Haha , nak ikut , orang nak beli buku :'3

Well , haha ~ kalau Elin pergi shopping complex , Kedai pertama Elin akan Elin serbu ialah kedai buku :) Kalau boleh kan ? Elin nak duduk dalam book store tu XD best ! XD Okbye !

Bila cuti sekolah mula ? aaah ~ tak sabar :')

← NEWER
OLDER →