404 Error : Page not found
Hi there.

I'm EXO's Luhan. Welcome to my wife's blog and her name is Adelina but she prefer people call her Elin. She is a hardcore KPOP fan. Blog is just her pastime ((i guess)) because twitter is already taken her heart but she still loves her husbands and she said she's sorry because this blog dont have tagboard since i told her to make this blog a little bit private because she is my wife. so any problems? just comment at her entry. thanks for a visit. /flying kiss/

" EXO IS MY HUSBAND
especially
Sehun , Luhan and Baekhyun (HunHanHyun)" - Elin


entries tumblr twitter follow

© BASECODES BY QSSTORY | SKIN BY HNIEMINN
Mood
Tuesday, 8 November 2011 @ 2:19 pm
2 leave comment

\
Err , Hye ! I love to read ?

Assalamualaikum and Annyeong .

READING MOOD ON ! HAHA , membaca ? ala , tak kan korang tak pernah baca ? korang baca entry blog Elin ni pun membaca juga kan ? *angkat kening* Yay ! mood membaca Elin sudah kembali selepas 1 tahun 3 bulan .__. lama kan ? well , Elin malas membaca sekarang , dulu punya banyak novel Elin ada , tapi sekarang novel tu pergi mana pun Elin tak tau .

so , kan cuti sekolah nak dekat dah kan ? Elin nak start baca novel , komik and apa lagi eh ? Aaah FANFIC ! XD so , Elin nak start beli novel-2 atau komik-2 yang best-2 . haha . Actually Elin tak tau lah komik apa yang best atau novel apa yang best . ._. komik yang pernah Elin baca yang paling best komik Doraemon . haha childish kan ? well , 10 komik doraemon Elin boleh habiskan dalam masa 1 hari . percaya tak ? lagi-2 yang adventure punya komik tu , lagi lah cepat :)

Elin lagi suka baca komik dari novel . sebab apa ? sebab ada kartun XD and bila Elin baca komik aku rasa macam Elin masok dunia komik tu sekali :'3 , lepas tu mula lah Elin berangan Elin masok ni masok tu and macam-2 lagi . hehe . yeah , I know . umur Elin tak padan dengan perangai Elin . Umur 13 tahun tapi perangai macam budak umur 7 tahun . haha best apa ?

Masok bab novel pula XD , dulu Elin suka baca novel PTS ONE but sekarang Elin tak minat sangat novel , tak tau kenapa ? sebab kebanyakan novel sekarang semua novel-2 cinta and semua tebal-2 . Aaah ~ kalau tebal tu , nak tau tau berapa hari Elin habiskan ? 2 tahun XD eh , mana ada . dalam 5 - 8 hari kot . tapi Elin pelik ada setengah orang tu boleh habiskan dalam masa sehari , eh kau robot ke apa ? tapi kawan-2 Elin suka baca novel cinta ==" Elin tak layan novel-2 macam tu , tak best XD

WALL-E , why are you so sad ? Y_Y

btw , kalau korang pergi book store kan ? korang suka pergi yang mana ? Elin selalunya pergi Popular , tapi Elin suka juga MPH and Borders . tapi kedua-2 kedai tu dekat Penang Island XD . So , maybe jauh sikit :) Eh pernah tak pergi book store yang dekat Suria KLCC tu yang nama Kinokuniya . Woww , Elin masok book store tu boleh jadi gila >:D banyak gila buku kat situ . Elin siap ronda satu book store tu :')

So , mulai cuti sekolah ni . Elin nak start beli and baca buku-2 yang Elin beli , tu pun kalau rajin Y_Y tapi Elin nak baca , Elin lama tak msok dunia kedua Elin ni . Rindu gila :'> And semalam Elin beli 3 komik and semalam juga Elin habiskan . Horaay XD . OkBye ! :P

Eh , kejap-2 sapa kat sini suka baca novel atau komik ? komik apa yang best ? novel apa yang best ? Please tell me :) Nak beli . Ok Thanks ! 

Writed by
Sandeulina <3
*sorry kalau ada spelling error*

← NEWER
OLDER →